Vidíme více, než si myslíte...
Praktická škola vaření
Audit stravování

Zajímám se o:

 
 

Spolupracujeme:

APSS

Obsah semináře:

  • Práce se surovinami
  • Čerstvost, pestrost, sezónnost
  • Tradiční jídla netradičně
  • Prezentace a kreativita
  • Vlastní výroba - úspora nákladů

Přínos semináře:

  • Zkvalitnění a zpestření stravování při zachování stávajících nákladů
  • Nové kombinace chutí
  • Změna stereotypu
  • Výměna zkušeností s ostatními kolegy


Studená kuchyně
Datum: 10.09.2013 v 09:00
Studená kuchyně

Místo konání: České Budějovice

Čas: 09:00

Téma semináře: Studená kuchyně

Kapacita: 25 osob

Volná místa: 25 osob

Cena: 680 Kč

Info:

 
 
Přihláška
*
*
*
*

Consilium Visum

Copyright All Rights Reserved © 2013